VÅRA LEVERANTÖRER ÄR BLAND ANNAT:
 

FAN-TASTIC SPORTS
Ett amerikanskt bolag bildat och ägt av NHL proffs som fortfarande är aktiva eller som dragit sig tillbaka. Företaget är inriktat på produkter för individuell träning i ishockey såväl på riktig is som på plastgolv.

______________________________________________________________
NiceRink
Ett amerikanskt företag som specialiserat sig på uterinkar! Med deras rinkpaket kan vem som helst anlägga en rink i sin egen trädgård. Sarger, målburar, puckar, isvårdsutrustning m m är det NiceRink som levererar. En otroligt trevlig och seriös företagare driver detta företag.

_____________________________________________________________
MIKEN
Amerikansk tillverkare av högkvalitativa ishockeyklubbor, mycket framgångsrika tillverkare av baseballträn men som nu givit sig in i ishockeybranschen. Vi är distributör för deras klubbor i Sverige och särskilt intressant är deras koncept för barn- och juniorklubbor. Tillverkningen sker i USA vilket borgar för god kvalitet.

______________________________________________________________ 
BladeShark
Ett amerikanskt företag som tagit upp kampen med BladeTape men med en helt annan beläggning på bladtapen. BladeShark ökar klubbladets grepp på pucken genom att beläggningen är av en helt annan karaktär än BladeTapes.

________________________________________________________________________________
HOWIE
Vår leverantör av tygtaper, benskyddstaper, skridskosnören av allra bästa kvalitet!

____________________________________________________________
EDGE AGAIN

Vår leverantör av portabla slipmaskin för förbättringsslipning under pågående träning och/eller match. används av flera NHL-lag och i Elitserien!

_____________________________________________________________  
Translate/översätt till

Priser i: 


Sök