VÄLKOMMEN TILL HOCKEYPRACTICE.SE!!!

Vår ambition är att sälja kvalitetsprodukter som håller för tuff träning, hårda skott och tunga lirare! Huvuddelen av de produkter vi kommer att sälja via hemsidan kommer vi att importera från USA och Kanada.


De leverantörer vi nu samarbetar med är Fan-tastic Sports - två NHL-spelare (f d och fortfarande aktiva) som tagit fram några mycket intressanta träningsprodukter och faciliteter. Deras devis är att de "Är spelare som gör produkter för spelare." Vi har exklusiv rätt på den svenska marknaden för deras produkter som håller mycket hög kvalitet.

NiceRink drivs av en skön lirare som heter James men kallas Jim. Otroligt trevlig kille som precis som vi brinner för ishockeyn. Han säljer uterinkar i USA och hans son Tyler som nu spelar collegehockey är uppvuxen på en av Jims uterinkar... Hoppas att detta kan bli en succe i Sverige...skulle bidra till att utveckla ishockeyn i Sverige till nya höjder!

MIKEN Hockey kompositklubbor är någonting utöver det vanliga. MIKEN började med att tillverka baseballträn med stor framgång. Nu ska de satsa på ishockeyklubbor också, det är redan 4 NHL-spelare som lirar med deras MIKEN klubbor. Särskilt intressant är deras koncept för junior och ungdomsklubbor. 6 olika längder med därtill anpassad flex, detta för att man ska slippa kapa klubborna och därmed förändra flexen.

K1 Sportswear ett litet familjföretag som tillverkar match och träningskläder såson tröjor och damasker. Mycket prisvärt, bra produkter med ett stort urval av färger, tygkvaliteter och modeller. Används i Sverige av bland annat Östersunds IK - hemmastället i grönt kommer från K1 Sportswear.

Eleiko - svenst bolag som tillverkar och säljer träningsutrustning, ger HockeyPractice.se möjlighet att utrusta träningsanläggningar med även styrketräningsprodukter m m.

Vi hoppas få se er som kunder i vår webbshop!

Med vänliga hälsningar & välkomna in i butiken!

Micael på HockeyPractice.se


HockeyPractice Sweden AB
Orgnr 556876-9516
Hegled 115
83294 Orrviken
+46 72 578 08 65
info@hockeypractice.se
www.hockeypractice.se
Translate/översätt till

Priser i: 


Sök